Fiat Concept Centoventi удостоєний спеціальної премії журі на «Trophees Argus 2020»

Учора ввечері в Парижі відбулася 27-а церемонія нагородження «Trophées Argus» – конкурсу, організованого престижним французьким журналом L’Argus. Цього року журі з 18 осіб, в тому числі журналісти і експерти з технологій і залишкової вартості, оцінили 60 моделей, розділених на 11 категорій, в тому числі Fiat Concept Centoventi, який отримав бажаний «Спеціальний приз журі».

«Як француз і як глобальний президент Fiat, я пишаюся тим, що отримав цю нагороду від одного з найпрестижніших французьких видань. Я ще більше пишаюся тим, що спеціальний приз журі дістався Fiat Concept Centoventi», – сказав Олів’є Франсуа. І продовжив: «Concept Centoventi – це типовий бренд Fiat, який протягом 120 років є синонімом міських і сімейних автомобілів, і являє собою найбільш інноваційне рішення для міської електричної мобільності завтрашнього дня. У нього є соціальна місія, тому що він екологічно стійкий, тому що він демократичний, тому що він створює навколо себе спільноту, тому що він «спілкується» з зовнішнім світом і тому що він був розроблений для «каршерінга» . Fiat Concept Centoventi представляє головне для автомобіля: «Доступно, але круто».

Представлений на автосалоні в Женеві в 2019 році і знаходячись в даний час в центрі уваги на виставці CES 2020 в Лас-Вегасі, цей революційний автомобіль завоював визнання французького журі, яке так мотивувало свій вибір: «Кумедний і на 100% електричний, Concept Centoventi перетворює персоналізацію в мистецтво: кольори і взаємозамінні матеріали, можливість заміни пасажирського сидіння на дитяче крісло або переноску для домашніх тварин, а також отвори в панелі приладів для кріплення 3D-друкованих аксесуарів. Крім того, запас ходу складає від 100 до 500 км, в залежності від індивідуальних «пакетів» по 100 км кожен, які клієнти можуть купувати самі. Його зовнішній вигляд, що нагадує перетворений Panda, завоював журі Trophées l’Argus. Ми з нетерпінням чекаємо запуску Concept в виробництво».

Назад до всіх новин